Rock On

2016/03/24

Syntinen alku pääsiäiselle

Ensiksi voisin mainita sen, että tämän kuvat ovat melkein 2 vuotta vanhoja, mutta ennenjulkaisettomia, koska tällä viikolla en ole kuvannut miltei paskaakaan.

Heissan! Toivottavasti teillä on asiat paremmin. Olin viime viikonlopun onneksi Stadin ulkopuolella, koska se teki mulle terää. Noin 80% viikonlopusta vietin kolmen kaverini kanssa. Arkipäivät olivat hirveitä etenkin koulussa. Ei tehnyt mieli piirtää alkuviikosta enkä pystynyt menemään ruokalaan.
Mä en pystynyt hallitsemaan mieleni huutoja, vaan ne huudot ja stressi hallitsevat mua. Mä mietin, että pitäiskö mun laittaa seinät mun paikkani oikealle puolelle. Tän päivän pilasi stressi ja työpajan pettymys. Vihasin sitä vuorottelusysteemiä siinä niin paljon, että lähellä oli etten olisi käynyt ohjaajan kanssa riitaa. Aion kyllä käydä siinä toistekki, tolla kerralla aion käydä siinä yksin tai maximissaan jonkun hyvän ystävän kanssa, joka osaisi tukea mua vaikeillakin hetkillä.
Tosin kivaakin tällä viikossa oli. Kaverini 30-vuotispäivät jatkoineen olivat kivat, näin toista kaveriani tiistaina ja nyt mun ja koulukaverini välit ovat paremmat. Pikkuhiljaa, kyllä se siitä - niin ko äitilläni on tapana aina sanoa mulle. Mutta kaikesta huolimatta toivotan teille hyvää pääsiäistä :)

4 kommenttia:

 1. Nää kuvat on tosi kivoja, vähän erilaisia mitä yleensä näkee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiks ookki. :)

   Noi vikat kolme kuvaa mun piti lisätä jo noiden kuvien ollessa tuoreita, ne kuvat olivat valmiiksi muokattuja, mutta sitten Suomenlinna-kuvat kera inspiraatiopuutten veivät aikoinaan kaiken palstatilan siitä postauksesta.

   Nää ekat kuvat otettiin sitten muutamia viikkoja ennen ko alkoin pitää tätä blogia.

   Pyrin aina ottamaan erilaisempia kuvia vielä nykypäivänäkin. :')

   Poista
 2. Ihanan omaperäinen blogi! Tykkään tällaisista eimassa-blogeista tosi paljon :)
  Jatka vain smaan maaliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin aion jatkaakin. :)

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.