Rock On

2016/02/22

Aina mun pitää kestää tällaista draamaa

Tällä viikolla oli menoa ja vilskettä. Tyyliin puolet viikosta menivät penkin alle. vaikka kävinkin maanantaina kuvaamassa. Mä eksyin kuvausreissulla ja siinä sitten aloin ajattelemaan ihan höpöjä. Kävelin läpi kotipihani, Roihupellon teollisuusalueen ja Myllypuron, lopulta olin täysin uuvuksissa ja jäätyneenä Spotify-listani kanssa.Tiistai-iltapäivä ja keskiviikon yö ja aamupäivä olivat syypäät siihen, miksei viikosta tullut täydellistä. Feidaus, kauhean painajaisen näkeminen ja ihmissuhdedraamat tuskin pelastavat kenenkään päivää. Onneksi sain jatkaa Kuviksessa mun hidasveteistä ja pikkutarkkaa sarjakuvahahmoprojektia, joka vei ajatukset muualle. Lisäksi katoin kaverini kanssa Twilightia, joka oli meidän mielestä vain paska läppä.

Loppuviikko ei mennyt täysin suunnitelmien mukaan, mutta tällä kertaa hyvällä tavalla. Mun kaverini halusi ko halusikin nähdä kanssani Ted 2-elokuvan, joten tehtiin diili ja mentiin hänen luo syömään terveysmättöä ja leffailtaa viettämään. Perjantaiaamu alkoi hyvin, sillä menin kattomaan Anssi Kelaa. Anssi Kelan akustinen keikka kera neljän Actimelin oli paras syy aamuherätykseen vähään aikaan, ellei jopa koskaan.


Viikonloppu meni kavereiden kanssa. Perjantaina näin pitkästä aikaa Sarden, ja Sarden kanssa oli kolme muuta ihanaista. Jutskuiltiin sitä sun tätä Picnic-kahvilassa ja päädyttiin siihen, että ensi viikolla suunnitellaan kesäsuunnitelmia. Lauantaina taas olin Mirumarun luona, niistä muutama tunti meni mökötyksiin toisten juoruilessa, mutta iltaa myöten koin uudelleensyntymisen. Sunnuntai meni Mirumarun kanssa hengailun lisäksi äitiä nähdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.