Rock On

2015/12/06

Itsenäisyyspäiväni

Olen viettänyt sen aina melkein niin ko muitakin vapaapäiviä, eli lusmutessa kotona ja musaa kuunnellessa. Jokin ero muihin juhlapyhiin on se, että viimeiset 5 vuotta olen kattonut ykköseltä Linnan juhlia, harmi etten aikasemmin ole alannut niitä seuraamaan, koska vuonna 2009 olisi ollut paljon mielenkiinnonkohteitani. Vuonna 2011 sentään seurasin ja silloin näin mukavasti silloisia mielenkiinnonkohteita.


Kuvat Linnan asuista ovat otettu Iltalehden ja Ylen sivuilta.
Jokaisessa Linnan juhlissa on joku juttu joka erottaa muista vuosista. Vuonna 2009 sen kruunun saavat sinne kutsutut koltat, sitten jonakin vuonna Linnaan ei-kutsutut vieraat polttivat Suomen lipun, vuonna 2013 Linnan juhlia vietettiin Kiakkovieraineen Manse-cityssä ja seuraavana vuonna "Luokkakokous" tuhosi paikkoja aika laajalti. Mikä juttu ylittää uutiskynnyksen tänä vuonna - Ken tietää, Barbi ei. Laitoin kuvat muuten mielestäni parhaista iltapuvuista sekä Linnan juhlien vieraista.


Mun itsenäisyyspäivääni kuuluvat Linnan juhlien lisäksi suomipopin raju luukuttaminen, relaaminen ja nyt tämä joulukalenterin päivittäminen. Pyrin pysymään sisällä, koska kaupat ovat kiinni eikä mua muuten edes kiinnosta mennä ulos silloin. Tänä itsenäisyyspäivänä aion syödä karjalanpiirakoita, kyytipojat ovat ne tutut, turvalliset limut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.