Rock On

2015/12/05

Luukku 5: Kivat joululaulut TOP 5

Kalenterista päivää jo viidennen kerran! Tänään kerron viisi parasta ei-niin perinteistä joululaulua. Joukossa saattaa olla radiosta kuultuja hittejä, mutta mikään näistä eivät ole niitä perinteisiä Bing Crosby- tai lapsikuororallatuksia, mitä nämä Nisse-polkat ja Joulupukit ovat.


5: John Lennon - War Is Over
Valitsin tämän kappaleen sen takia, että tämä tuo kylmät väreet melkein joka kerta ko kuulen tän jostain. Olen kuullut tän ekan kerran, en enää ees muista milloin. Kuitenkin olin silloin pikkutyttö.

4: Suvi Teräsniska - Hei Mummo
Valitsin tämän sen takia, että tää tuo mieleeni aina ne omat mummolajouluni. Tää biisi saa mut miettimään mummoani ja muistojani.

3: Mariah Carey - All I Want From Christmas Is You
Valitsin tämän kappaleen siksi, koska tämä yksinkertaisesti vaan on hyvä biisi. Koska en kuuntele radiota ko aniharvoin, niin tää on osittain senkin takia hyvä. Mun äidillä oli, ja on edelleen, Mariah'n joulualbumi. Osittain sen takia tykkään tästä, mutta niinhän oisin varmaan muutenkin tykännyt tästä kappaleesta.

2: U2 - Christmas (Baby please come home)
Valitsin tämän kappaleen sen takia, koska tämä on musiikkityylisesti mulle tosi hyvä kappale. Kuulin tän kappaleen ekaa kertaa kolmisen vuotta sitten Radio Citysta. Heti tietty menin biisit.info-sivuille ottamaan selvää kys. ihanasta joulukappaleesta. Siinä sitten luukutin tätä koko seuraavan joulun, ihan niin ko sunkin vakkariostareillasi.

1: Aikakone - Hiljaisuus
Tämä tuli ykköseksi ainakin parista eri syystä. 
1) Tämä kappale toi mulle hirvittävät kylmät väreet, jotka eivät ole kovin yleisiä mulla jos kuulen jonkun kappaleen. Kuulin tämän kappaleen ekan kerran ala-asteella, viimeisimmällä tekstiilityötunnilla koko ala-asteen ajalta. Tämä toi haikeuden tunnelman, ja tämä kappale ihastuksen. Melkein tuli kyyneleet silmiin 13-vuotiaalle Mipalle.
2) Tämä ei ole mikään tavanomaisin joululaulu eikä tätä ole radiosta liiemmin kuultu. Onneksi löysin tämän kappaleen Spotifystä sekä YouTubesta. Mä haluisin esittää tämän, mutta en tiiä pystynkö esittämään ilman, että alkaisin pillittämään niin ko Elli siinä Tehosekoittimen biisissä.


Näitä biisejä oli muuten ältsin vaikee keksiä, 
koska mä en nykyään juuri diggaa joulukappaleista. 
Jospa tää Paskat Joululaulut TOP 5 olisi helpompi nakki.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä joulukauluja olet tähän bongannut! :) Oma lempparini on ehdottomasti numero kolme, mielellään tosin Michael Bublen versiona :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän näistä itekkin, tähän postaukseen tulee jatko-osa 10. päivä. ☺ ☑

      Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.