Rock On

2015/12/23

Luukku 23: Missä ja miten aion viettää joulun?

Heippa, ennen ko viimeisen luukun myötä toivotan teille hyvät joulut, niin kerron tulevan aattoni suunnitelmat niin tarkkaan ko pystyn.1. Vietän jouluni Roihikassa
Useiden esteiden takia emme vietetä joulua tänäkään vuonna mummolassa. Ja jos huonosti käy, en nää mummoani ko vasta ensi vuonna. Hyvä puoli tässä on se, ettei mun tartte lähteä roudaamaan itseäni. #laiskuus_on_se_mun_juttu

2. Aion relata ja iloita koko joulun
TV päälle ja baanalle. Lumiukko sekä Joulupukki ja noitarumpu ovat pakollisia katsottavia. Mitään harrasta en todellakaan aio kattoa. Muutenkin tää suomalainen joulu on suoraansanottuna liian harras ja surumielinen. 

3. Vietän uskonnottoman ja kirkottoman joulun...
...joka tarkoittaa sitä, että hautausmailla ja joulukirkossa käynti jää meiän perheeltä väliin. Kaikki mun sukulaisten haudat ovat joko Kroatiassa tai sitten ~500 km päässä Peräseinäjoella. Kävin joulukirkossa viimeksi yläasteen pakottomana ysiluokalla. Ei haittaa näemmä yhtään...!

4. Syön vaikka pizzaa, jos siltä sillä hetkellä tuntuu
Monet jouluruoat ovat epämiellyttävän makuista skeidaa, niin ko huomasitte kolmen päivän takaisesta luukusta. Syököön porukat keskenään niitä junttilootia sun muita epämiellyttäviä rosolleja ja muita laatikoita, mä vedän kaksin käsin sitä pizzaa. Omnomnomsk!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.