Rock On

2015/12/02

Luukku 2: Joululahjavinkkejä

Heissan heissan heissulivei taas kalenterin parista. 
Tänään kerron lahjavinkkejä, ja tämä on sitä hyvää jatkoa eiliselle luukulle, sillä tänpäiväinen luukku kertoo lahjoista.


Ite en voisi sietää jouluhössötystä ja kiire-kiire-kiire-apuarahatloppuu-tunnetta, joten suosittelisin kysymään tai edes miettimään mitä lahjansaaja todella tarvitsee. Mitään turhaketta en todellakaan suosittele. Jos et keksi siis mitään muuta, niin hanki edes jonkunlainen elämyslahja tai jos varaa on, niin loma- tai kylpylämatkakin käy. Kuitenkin, kannattaisi kysästä, haluaako hän ylipäätään tavaralahjaa. Jos vastauksena on ei, niin 20€, kylpylämatka tai vaikkapa yhteinen talvireissupäivä olisivat aika hyviä vaihtoehtoja.


Vaikka munlaiselle vähävaraiselle ei olekkaan varaa juuri mihinkään ylimääräiseen, niin muistakaa että vaikkapa vieno hymy voi pelastaa jouluaaton. Ja jättäkää ne Koskenkorvat sun muut kaljakorit sinne minne aurinko ei paista, alkoholi ja siitä juontuva perheväkivalta on syynä liian moneen poliisihälytykseen tänäkin päivänä. Jos mahdollista, korkki kiinni. Vanhempien raittius voi olla lapsen paras joululahja. Lahjat eivät korvaa turvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.