Rock On

2015/12/26

Katoamaan tätä häpeää en saa

Joululomalle on päästy, mutta katastrofi jäi. Siivottukin on jonkun verran, mutta mielensotku jäi selvittämättä. Mutsi tuli aattona, mutta faija istui vaan koneella vaan oli himassa siivoamassa (vihdoinkin) "valmiina" kaaosta odottamassa...Viime viikonloppu oli aika kaveripainotteinen. Värjäsin viime viikolla hiukseni myös vihreäksi tälleen joulun kunniaksi ja jouluhössötyksiltä vältyin niin paljon, että vältyin myös tarvittavilta lahjoilta valitettavasti. Onneksi toinen kaverini pelasti mut lahjattomuudelta. 

Tämä viikko ei ollut todellakaan mikään paras jouluviikko. Joka paikassa mainostetaan sitä kuinka iloinen juhla joulu onkaan. Meillä ongelmilta ei todellakaan vältytty. Kuusi kaatui monta kertaa ja porukoilta ei herunut lahjan lahjaa. Mummini ei vieläkään ole parantunut räkätaudilta, joten mummolareissua ei ole tiedossa.
...ja sitäpaitsi mun kaverini feidasi mut. Epäilen ettei se feidaajakaverini halua enää tavata mua. TV-tarjonta pelasti mut kaikelta paskalta ja toivottavasti uusi vuosi pelastaa mut helvetiltä. 

En usko ihmeisiin, mutta aina voi toivoa parasta.

4 kommenttia:

  1. Voi Mia! Vaikka mulla on ollu omasta mielestäni ahdistava ja tylsä joulu niin tuo kertomus pysäytti miettimään. Mä en tiedä mitä sanoisin... Sulla on kaikesta huolimatta hyvä asenne tulevaisuuteen. :) Niitä hyviä päiviä voi tulla ihan yllättäen. Ja uusivuosi on mukava hieman erilainen juhla. Keep going strong! ♡

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.