Rock On

2015/04/09

Analyysejä limuista ja maaliskuun kuulumisia

Maaliskuukin oli aika kurja, ja tän takia tekstiä ei ole syntynyt. Kuvia sen sijaan on syntynyt jonkun verran. On ollut kaikenlaista menoa, on hetkiä jolloin sain ällikällä kolme kauppakassillista pulloja ja on hetkiä jolloin tein aivan muuta. Luovataukoa oli ja on edelleen. Siksi kirjoittamisestakaan ei tullut mitään, vaan kuuntelin musaa, söin liikaa mättöä ja nukuin illat ja aamut - eli sopivan paljon.


Yhtenä sunnuntai-iltana kävin valokuvailemassa siinä Hertsikan lähellä ja siinä samassa syötin pullasorsia maahan jätetyllä leivällä. Pullasorsat piti leivästä, sillä mä en voinut sitä syyä. Ikävä kyllä. Roskiinkaan ko ruokaa ei viitti laittaa, jollekki ne pittää syöttää. Muutenkin ruokaa menee tässä "hyvinvointivaltiossa" roskiin ihan tarpeeksi.
Sit kahtena seuraavana päivänä kävin kans kuvailee - en ois ikinä arvanut, että selfiet jäivät niiltä päiviltä ottamatta. Tässä kuvia seuraavalta päivältä, päiviltä 16. ja 17.3, jolloinka Tyttiksen toiminta oli sammutettu pariksi päiväksi ohjaajien kehittämispäivän vuoksi. Ironista kyllä, mulla oli tänäänkin kamera mukana, ja kyllä, Tyttis oli tänäänkin (8.4.) kiinni. Siitä kohta lisää...


Ekaksi seasonaaleihin. Mä tein viime viikolla pääsiäismunia elintarvikeväreillä. Kuvakollaasi kertokoon enemmän ko tuhat sanaa. Niitä samoja kollaaseja teen tosin käsinkin.


Tokaksi otsikkoon, "Analyysejä limuista..." - ja tässähän se tulee... tadaa!
Niin ko kuvast näette, en tykännyt verigreippi-Jaffasta. Join sitä jonkun verran, mutta silti sanon tälle vaaleenpunaselle litkulle jatkossa "Kiitos, mutta ei kiitos".

Reunimmaiset olivat hyviä, etenkin tää vasemmalla puolella oleva. Ihanaa että vihdoinkin tuli markkinoille isossa 1,5 l pullossa! Vielä ko Smurffi- tai Muumilimu tulisi markkinoille joku päivä, niin hurraisin monen muun kanssa...

Oikeenpuolimmainen BonAqua oli toisella sijalla, niinkun näette. Joku ihana sais palkata mut lastenkutsuille, niin voisin lanseerata uuden alkoholittoman boolin, jossa olisi tätä. Mehukattia ja marjoja kehiin, niin voi là! Toki sitä voi sitten aikuisetkin juoda. Eww, alkoholijuomat ovat niille, jotka eivät osaa pitää hauskaa ilman viinaa!Tääkin päivä oli maisteluja täynnä. Päivä alko surkeesti, mutta joo. Mulla oli huikee iltapäivä Leppävaaran kulmilla. Olin siellä kahden kaverin ja yhden uuden tuttavan kanssa. Lisää näitä hetkiä, eikä mykkäkouluja koulussa hävityn keilaamisen takia.
Kyllä, olin koko ajan vikana keilauksessa, ja näinhän siinä kävi että panin peliin koko elämän. Tosin mulle ei tarjottu salmiakkia enkä kävelly viime aikoina Hakaniemen rannalla, vaikka kevät onkin.

Leppävaarassa, tarkemmin sanottuna Sellossa, kävin Robert's-issa syömässä. Croissant oli hyvää, smoothie ei ollut, jäätee oli.
Jälleen kerran sain todeta, että parhaimmat smoothiet tulevat Roihiksen lähiöstä, tarkemmin sanottuna meitsin tehosekoittimessa, joka lepää tälläkin hetkellä tiskialtaassa. Ei tosin ollut kovinkaan puhtoista tää meiän lähiöelämä, vaikka päässäni soikin tällä hetkellä Eppujen Puhtoinen lähiöni.


Jos ootte käyneet mun IG:ssä viime aikoina, olette nähneet taatusti sieltä uutta matskua. Kyllä, tässä on vihreetä KitKat:ia. Ei, ette saa tätä Suomessa. Varatkaa liput Tokioon jos haluutte maistaa tätä spesiaalisuklaata. Sori guys.

Rankoin sihkoin hyvin menoin
...tiiät kyl ketä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.