Rock On

2014/08/16

Kuukausi ja helteet ovat takana päin...

Pahoittelen, että kirjoittaminen on jäänyt taas vähälle. Inspistä ei ole ollut ja helle vähensi inspistä entisestään. Nyt kuitenkin on helteet jääneet ja on voimia miettiäkin.

Äitini myöhäiset 50-vuotispäivät. Mun 18-vuotispäivät tulee vajaan 2 viikon päästä. Mukana kuvassa äitini ja itseni lisäksi vanhin tätini.
Loppuloma meni mm. uidessa Stadikalla. Hyppytornit yhdistettynä panttipullojen keräilyyn ja ristikoiden tekemiseen - ei paha ollenkaan. Olen käynyt muutenkin aika paljon ulkona, joten somettaminen on muutenkin jäänyt kotiintulon jälkeisen väsymyksen ja muiden syiden vuoksi. Tokin on olen muutakin tehnyt, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.


Paidan teksti kertoo kaiken, mitä mieltä olin smoothiestani.
Kamera on jäänyt tässä menossa jäänyt takavasemmalle... kirjaimellisesti. Olen tällä viikolla saanut uuden kaverin, joka on siis samassa koulussa kanssani. Mutta vanhatkin on tallella, onneksi. Kävin tiistaina ystäväni Sarun kaa Mäkkärissä ja lähiseuduilla. Maistoin siellä smoothien, joka oli pahaa. Sinne meni 2,50€.


Tästä kaikesta tuli 18,50€. Hitsi vieköön ja kaikki tämä muutaman tunnin aikana, kiitos Weekend Festival! Muillekin jäi pulloja ja tölkkejä. Ei, en ole spurgu, vaikka siltä ehkä tän viikon jälkeen näytänkin... tällä hetkellä.
Olen kolunnut viime ja tän kuun aikana muutenkin ollut enemmän Kampissa ja Forumissa kuin laki sallisi. Tosin en todellakaan ole ostanut vaatteita joka kerralla. Nytkään ei kaikki vaatteet mahu tähän mun vaatekaappiin, mikä ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Pidän niitä lattialla ja tuolin sarjalla. Ei mun ongelma, vaan sen vaatekaapin. Ruoka tosin on maistunut, mutta onneksi en ole vaan nukkunut himassa. En tosin suosittele Bolognesen tai muun lämpimän ruuan syöntiä hellepäivänä, ellei ole pakko.


Kiitos Alepan tahmatassuautomaatin, kaikki muut 0,40€ pullot meni Lidliin. Lidlin automaatit taas lagasivat oikeen reippaalla kädellä ja tilannetta pahensi se, että asiakkaita oli yhtä paljon kuin Vietnamissa ym. mopoja. Onneksi perjantainen palautusreissu oli onnekkaampi. Ja mun kaikki "projektini" ovat jäissä :----D
Siilitien, Kampin ja niiden lähialueen roskikset lienee tulleet tässä tutuksi. Niiden kerääminen tuo paitsi itelle rahaa, myös luonnolle vähemmän haaskuuta ja kaloreita palaa. Tällä viikolla olen saanut yli viiskymppiä panttipullojen takia! Ja lisää tulee... terveisin nytkin vajaa 4 kassillista nurkan takana. Ja suurin osa mummokolikoista sai lähteä... nauraa.

P.S. Suihkuhuone huutakoon mun nimeäni tänä iltana. 

2 kommenttia:

 1. Hämmentävää, että 68 tölkkiä ja 44 puolen litran pulloa, mutta vain 1 (yksi!) puolentoista litran pullo.
  PS. Sana somettaminen on yksi suosikkini helposti vahingossa väärin luettavista sanoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtui ihan siitä, koska palautusautomaatti ei juurikaan ole suostunut ottamaan niitä 1,5 l pulloja 😡

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.