Rock On

2014/05/30

Vain päivä toukokuuta

Tää viikko meni varsin ristiriitaisesti. Oli hyviä ja huonoja hetkiä, ja niitäkin enemmän niitä kylmiä ja sateisia.

Maanantaina käytiin pikasesti koulun kaa Lintsillä. Sain niistä parista ilmaislaitteista hurjat mun käsivoimieni ansiosta! En ees voinut pahoin sen jälkeen, vaan jätskit meni alas kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sitten menin Tyttikselle, jossa odotti tän kevään viimeisin Kädentaidot. Siellä tein kollaasin, joka näyttää lehden kannelta.

Tiistaina tein edellämainitussa paikassa tarte tatinia eli "omenapiirakkaa ylösalaisin". Siellä oli 2 ranskalaista vaihtaria vierailemassa. Päästiin myös koulusta kello 13 open kokouksen takii, ah!

Keskiviikko oli meno vitun meininki. Oli futispäivää, joka meni huonojen juttujen kuunteluksi pukukopissa, pizzan syöntiä; panttipullojen keräilyä Kampissa ja kevätjuhlat! Kevätjuhlat olivat varsin ihanat, booli siellä oli hyvää. Siellä myös esiinnyin, ei pelottanut yhtään. Ja panttipulloista sain sen 3,80€.

Tänään keräilin kans panttipulloja, iskän "kerjäläis"nimittelyillä varustettuna. Sää on ollut tänään ja eilen huonot, ja minustakin näkee sen. Kaiken kukkuraksi sähelsin keittiössä ja iskä suuttui mulle sen takia, koska laitoin kylmää kastiketta sen päälle. Huoh, ala-astemeininkiä sanoisin. Ite olisin ratkaissu ongelman toisin. Onneksi olen jatkanut mun projektiani eteenpäin ja uuttakin oon tehnyt.

Huomenna koulun päättäjäisiin ja iltapäivä menee tässä syödessä Kampissa. Ja iskälläkin on omaa menoa, ettei se mätäne Facebookin ääressä lopun ikää.

Kappale: Suvi Teräsniska - Särkyneiden sydänten tie. Ei vitsi siinä on kuvaavat sanat just tähän hetkeen!
Oli kerran tylsää. Tein kollaasin.
...ja nyt lopetan tähän, suihku ja lepo kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.