Rock On

Miusta


    
Minusta
Tän blogin kuvittajana ja kirjurina toimii 22-vuotias Mirette. Henkkareissa olen Mia, mutta olen nettimaailmassa ja useille kavereille Mirette tai Mirre, vanhemmat tutut kutsuvat myös Mipaksi. Synnyin miljoonien lampaiden kotimaassa kroaatti-isälle ja suomalaiselle äiteelle. Toisinsanottuna olen matkalaukkulapsi. Lisäksi olen mm. tulirotta, neitsyt (tähtimerkeissä), vailla sisaruksia (thank god), INTJ, jääteeaddikti... näitä risuaitoja riittää ja riittäköön.

En pelkää kertoa jos mulla menee huonosti. Toisinaan osaan kertoa välillä tuntemuksiani niin hyvin, että muut aivan hämmästyvät miten helvetissä uskallan. Aikuisiällä tosin olen oppinut että esim. ihmissuhdeongelmia ei kannata viljellä netissä, nimim. opittu kantapään kautta ja siitä kautta kiusatuksi ja saikulle


Musa- ja vaatemausta
Aika moni musatyyli iskee, se mitä kuuntelen riippuu fiiliksistä ja seurasta. Rakkaimmat musagenret ovat grunge ja sen lähigenret, vaikka toisaalta kuuntelen myös mm. popin eri genrejä, konemusaa, vähän hip hopiakin... Spotifykin sen tiesi, musamakuni on laaja. Mun Spotifyyn pääset tästä, Last.fm-äään tästä. Spotifyssani on soittolistoja vähän kaikenlaisista musatyyleistä. Genreistä ainoastaan ooppera, tango, klassinen ja humppa eivät iske.

Tyylissäni on samoja vuosikymmeniä ko musan kuuntelussakin. Kasaria ja ysäriä riittää ja sillain. Suosin hameita, mekkoja, printtipaitoja, raitapaitoja, samettikuosia, eri värejä, - kuoseja ja alternative-tyyliä. Yhdistelen aina värejen perusteella ja voi myös olla että samassa asussa mulla on T-paita, kukkahame, ruutupaita ja sandaalit. Kaupoista suosin kirppareita, BikBokia, Monkia, Gina Tricotia ja ostan mä välillä muualtakin. (Nyt olen kuitenkin pyrinyt vähentämään shoppailua minimiin)


Periaatteista
En todellakaan ole uskovainen lihansyöjä, jonka elämän tähteiminä ovat se hallitseva aviopuoliso, ainakin sen pari mukulaa, ok-talo ja mahdollisesti se kultainennoutaja velkoineen, 8-16 duuneineen ja lainoineen.

Olen streittari ja mun on helppo toteuttaa se. Mielelläni pysyn selibaatissa lopun ikäni. Päihteistä pysynkin erossa. Molemmista ikäviä kokemuksia ja päihteet maistuvat karseilta. Ei enkä halua niitä eritteitäkään suuhun, kuvottaa ajatuskin. En kannata sotimista, jo paintball ja sotapelit ovat sellaisia jotka saavat mut voimaan huonosti.

En usko muuhun ylivoimaiseen ko Karman lakiin ellei mulla ole sitten huono päivä siinä perjantain 13. tienoilla. Muuten olen niin ateisti ko voi ja olla. UFO-t ovat vain tahra kameranlinssissä ym. ja sillain. Homofobia ei ole sairaus, eikä pelko, se on vaan kasa idiotismia siinä missä röökaamisen aloittaminen.

Jos tiedät mun oikean toisen nimeni, vanhempieni nimet tai sukunimeni, kunnioitathan mun toiveita ja älä kerro niitä eteenpäin. Myös osoitteeni, puh.numeroni tai muut henk.koht. tiedot eivät kuulu näytille, en halua tänne mitään murtovarkaita tai pilapuhelijoita...

Puhuttelen ihmisiä lempi- tai salanimillä. En halua, että koko maailma tietää kavereitteni oikeita nimiä, vaikka useimmat heistä ainakin osittain pyörivätkin somen ihmeellisessä maailmassa oikeilla nimillään. Valintani takana on se etten halua että kuka tahansa lähettäisi kavereilleni kaveripyyntöjä FB-ssä tai seuraisi missään muuallakaan. Nimim. kokemusta on...