Rock On

Kaiken tämän takana

M I N U S T A
Tän blogin kuvittajana ja kirjurina toimii 20-vuotias tulirotta Stadista, tarkemmin sanottuna idästä päin (hehe, olen lähiörotta). Mut on kastettu Miaksi, mutta tottelen myös nimiä Mirette ja Mipa. En ole mikään Miia, Mirelle, Miretta jne...

Jotkut pitävät mua itsekkäänä, tylynä, laiskana tai pelottavana tyyppinä. Toiset taas pitävät mua luovana, rentona tai mukavana tyyppinä. Olen aistiyliherkkä ja ikävät yllätykset sekä vastoinkäymiset ovat mulle tavallista rankempia.
No, välillä pitää olla itsekäs, nuorena olin niin sinisilmäinen että uskoin kaikkeen mitä kuulin ja multa vaadittiin. Mutta pienenä mä sentään menin kaikkeen mukaan, ainakin yritin.


M I T E N   M I N U S T A   T U L I   M I N Ä ?
Synnyin ainoaksi lapseksi maassa, jossa on maailman eteläisin pilvenpiirtäjä sekä kymmeniä miljoonia lampaita. Olen kokonaan eurooppalainen, mun iskä on kroaatti ja äiti taas on suomalainen. Toisin sanottuna olen matkalaukkulapsi.


M U S A M A U S T A
Musiikkimakuni taittuu rock-osastolle, etenkin jos kattoo mun lempiartisteja. Lempiartistejani ovat tällä hetkellä (2017.01.16.) ulkomaalaisista Nirvana, Hole, Alice in Chains, kun taas kotimaisista iskee esim. CMX ja Apulanta (vanhempi tuotanto).

Mun Spotifyyn pääset tästä, sillä on soittolistoja vähän kaikenlaisista musatyyleistä.


V A A T E M A U S T A
Suosin samoja vuosikymmeniä ko musan kuuntelussakin. Suosin hameita, mekkoja, printtipaitoja, raitapaitoja, samettikuosia, värejä oranssia lukuunottamatta, mustaa, mukavaa. Yhdistelen aina värejen perusteella ja voi myös olla että samassa asussa mulla on T-paita, kukkahame, ruutupaita ja sandaalit. Kaupoista suosin kirppareita, BikBokia, Monkia, H&M-ää, Gina Tricotia ja ostan mä välillä muualtakin.


P E R I A A T T E I S T A
En todellakaan ole uskovainen lihansyöjä, jonka elämän tähteiminä ovat se hallitseva aviopuoliso, ainakin sen pari mukulaa, ok-talo ja mahdollisesti se kultainennoutaja.

Olen streittari ja mun on helppo toteuttaa se. Mielelläni pysyn selibaatissa lopun ikäni. Päihteistä pysynkin erossa. Molemmista ikäviä kokemuksia ja päihteet maistuvat karseilta. Ei enkä halua niitä eritteitäkään suuhun, kuvottaa ajatuskin. En kannata sotimista, jo paintball ja sotapelit ovat sellaisia jotka saavat mut voimaan huonosti.

En usko muuhun ylivoimaiseen ko Karman lakiin ellei mulla ole sitten huono päivä siinä perjantain 13. tienoilla. Muuten olen niin ateisti ko voi ja olla. UFO-t ovat vain tahra kameranlinssissä ym. ja sillain. Homofobia ei ole sairaus, eikä pelko, se on vaan kasa idiotismia siinä missä röökaamisen aloittaminen.

Jos tiedät mun oikean toisen nimeni, vanhempieni nimet tai sukunimeni, kunnioitathan mun toiveita ja älä kerro niitä eteenpäin.

Puhuttelen ihmisiä lempi- tai salanimillä. En halua, että koko maailma tietää kavereitteni oikeat nimet, vaikka useimmat heistä ainakin osittain pyörivätkin somen ihmeellisessä maailmassa oikeilla nimillään. Sitä samaa kohtaloa olen tosin antanut itsellenikin, olen kaveripiireissä tosin irlissäkin nykyään Mirette (koulussa tosin oon Mipa)