Rock On

2019/06/11

Viime kuu se vei multa loputkin seinät
   


Vihdoinkin niitä kuulumisia. Mun mökkini, se on menetetty. Mun mökkini on tällä hetkellä siellä, missä on Wi-Fi. Mun mökkini on siellä, missä saisin olla oma itseni. Sitä ei ole vieläkään löytynyt ja luulen että päädyn jonnekin keskelle ei-mitään - ja teen Alppikylät. Mulla ei ole suuntaa, mussa on ainesta syrjäytyneisyyteen. Mua väsyttää, mut on kulutettu aivan loppuun. 


Toukokuun vikat viikot olivat todella hektisiä. Oli keikkoja sillä viikolla jopa neljä kappaletta niin ko tiiätte. Oli muutto joka väsytti mut aivan sikana. Olin tinkinyt omasta rauhasta, joka oli virhe. Seuraavalla viikolla mun oli pakko ottaa etäisyyttä yhteen komppikseen, koska olin niin ylikuormittunut. Mie olen introvertti, kaipaan välillä omaa rauhaa, ja ikävä kyllä kaikki eivät ymmärrä tätä. Ja se ärsyttää mua. Se että viestitellään ei ole sama ko joka päivä näkeminen tai soittaminen. Musiikin kuuntelu oman sopen ja läppärin kera on mulle tärkeää, siinä missä keikoilla käynti ja komppisten näkeminen. Tykkään komppiksestani, mutta haluan myös muille asioille aikaa. Toivottavasti ymmärrät tän. Näkeminen yli kolme kertaa viikossa ei ole yleisesti okei, varsinkin jos ei ole tuntenut kolmasosavuotta pitempään. Mun luottamus on petetty kymmeniä kertoja, joten sitä ei helpolla heru.

Haluaisin käydä vaikka ja millä keikoilla, mutta mun on kuunteltava itseäni. Mua suoraan sanottuna alkoi kyllästyttää tää ainainen photoshoppaaminen. Mulla ei ois ollut mitään motivaatiota muokata niitä tuhansia kuvia, ja asiaakin tuli vasta puolenyön jälkeen. Siinä mulle opetus, älä kuvaa liikaa, muuten tulee liian pitkiä postauksia ja liian paljon kulutettua aikaa. Lopeta ajoissa, liika on liikaa. Ja sen näkee musta. Viime päivät olen ollut uupunut, ja yhdeksän tunnin unien jälkeenkin olen ollut väsynyt. Pysyn hereillä vain kofeiinijuomien ansiosta, mutta en halua juoda niitä joka päivä. Paras piristyslääke on kuitenkin hyvät yöunet, ei energiajuomat. Mulla on parempaa tekemistä Helsinki-päivänä, joten Juha Tapio jää todennäköisesti näkemättä.  Sen sijaan tulen näkemään ja tekemään jotain muuta. Pyhimyksen tulen näkemään, kolme päivää myöhemmin mutta kuitenkin. Se päivä tulee olemaan niin keikkavoittoinen, ettei siinä kerkiä kissaa sanomaan. Mutta saanpahan matskua vähäksi aikaa, koska heinäkuun suunnitelmat lienee selvät. Muista levätä.   
"Kato ku mä katoon
kato ku mä katoon
kato ku mä katoon..."
- Adikia / Kopperfield


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.