Rock On

2017/12/24

Neloskynttilä: Punaista ja valkeaa

  
Uskoin 12-vuotiaaksi saakka joulupukkiin. Kerran meillä kävi joulupukki, eli naapuri naamioituneena joulupukiksi. Siitä on 13 vuotta aikaa, mie olin pukeutunut perinteiseksi tonttutytöksi. Lakkia ei ollut päässä, vaikka sellainen oli. Se vaan ei kuvassa ollut. Mun lempitonttulakkini on juuri niiltä ajoilta. Se on edelleen ylivoimainen suosikkilakkini.

Monta vuotta mutsin mökin keittiötä koristi mun 8-vuotiaana tekemä enkelikoriste. Se olis täällä koristeena vieläkin ellei se olisi hukkunut muuttokuormassa joitakin vuosia sitten... mua lapsuuden jouluista muistuttaa ainakin tää kuvissa oleva tonttulakki. Mua harmittaisi verisen paljon jos se hukkuisi. Olen sillä mennyt aikoinaan jopa pulkkamäkeen. Lempijouluvärini oli silloin ja on edelleen punainen.

Tänään aion nauttia joululomasta, se tosin eri asia onnistuuko se koska tässä talossa on muitakin ko mie. Aion kattoa kuitenkin telkkarista täydeltä tuutilta joululeffoja, syödä suklaata, juoda huoneenlämpöistä glögiä ja oleilla niissä mukavissa kotikledjuissa. Taidan arvata tänkin vuoden lahjat, sukulaisilla on mielikuvitus suhteeni loppunut ko puhutaan lahjoista. En malta pitää näppejäni erossa tänäänkään somesta, se on varmaa. 

Hyvää joulua kaikille lukijoille!

Käykää muuten lukemassa joulutarina kirjoitusblogin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.