Rock On

2017/12/17

Kolmoskynttilä: Viisi ihanaa joululaulua (vuosimallia 2017)

Tänään "sytytetään" kolmas kynttilä, ja tänään kolmas kynttilä päivitti TOP 5 + 5 -joululaululistan tälle vuodelle! Edellisestä on pari vuotta ja siihen pääsette tästä. Huonoihin taas tästä ja maku on sen suhteen edelleen sama, paitsi että Aamupoikien Heiluta sun joulukinkkua liittyi vaan joukkoon. Suurin osa näistä biiseistä ovat harvemmin kuultuja versiointeja. Kaikki allamainitut biisit löytyvät tästä listasta, eli ei muuta ko kuuntelemaan! 


           
1. Eppu Normaali - Heinillä härkien kaukalon
Ajoilta jolloin Eput tekivät vielä punkkia. Pidän tästä biisistä jo niin sanottuna rallatusversiona, mutta tää versio on vielä parempi. Vois kuunnella tota vaikka looppina, niin hyvä. Sama kappale lasten laulamana saa mut kylmiin väreihin, miltei kyyneliin.

2. Band Aid - Do They Know It's Christmas (1984 vuoden versio)
Etenkin loppu on ihana. Niin ko satoja kertoja olen maininnut, kasarimusa on ihanaa eikä joululaulut ole poikkeus sääntöön. Tää biisi saa joka kerta mut kylmille väreille. 

3. Jussi Hakulinen - Joulu avaruudessa
Joululaulu yhdistettynä genreen mistä tykkään. Syyn oon maininnut jo edellisen kappaleen kohdalla. Lisäksi plussaa saa kohta "Hauskaa joulua suklaapukki, sinä jaksat olla vain iloinen" maustettuna vähällä mustaa huumoria.

4. Juliet Jonesin Sydän - Silti joulu jaksaa naurattaa
Jo biisin nimi kertoo kaiken. Veikeä.

5. Jari Sillanpää - Lumilinna
Lumilinna on koskettava, mutta samalla erittäin ihana biisi, vähän niin ko Suvi Teräsniskan Hei mummo. Voi kuule olen 21 ja risat enkä edelleenkään ole rakentanut lumilinnaa muusta ko lumikasasta silloisen koulukaverin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.