Rock On

2017/09/24

Ongelmat ne vaan osaa uida


     
Rakas nuija päiväkirjani,
Laivalla oli kyllä suht kivaa. Poreallasosasto oli kyllä tosi kiva, samoin se yökerho mikä oli ainoaa laatuaan. Laiva oli tosi kaunis ja eleganttinen. Vaatekaupat ja ruokapaikat olivat kyllä pettymys, vaikka niitä oli monta. Yksikään niistä ei osunut yksiin mun makuni kanssa. Joo, elikkäs turha odottaa tuliaisia koska tunnelmat olivat erittäin kireät maissa. 

Eikä se Stokiksen uusi kaupunki ollut mikään kiva mesta. Ei automaatteja missään nurkilla ja mie sain bannit yhteen steakhouse-baariin. Kertoo vähän musta ko saan häätöjä niin paikasta ko paikasta. Kyllä, olen kovaääninen. Kyllä, olen vääränmaalainen ja kyllä, koen syrjintää jopa lomamatkoilla.

Ei kyllä naurata yhtään.           

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ei ole kai hetkeen tullut mitään reissupostaustakaan tai tämmöstä täältä ! : ) Kuvat hyvät ja erilaiset, eikä ne semmoset mitkä jokainen ottaa.

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit, vaikkei tää mikään paras reissu ollutkaan. Pyrinkin erilaisuuteen näitten kuvien kanssa koska nään kukkamakroilua valokuvausblogeissa tarpeeksi, vaikkei niissäkään mitään häikkää oo. Koitan tällä ratkaisulla tuoda vähän väriä blogimaailmaan ☺

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.