Rock On

2017/06/25

Ne sadat ongelmat menköön liekkeihin


      
Tiedän että monet ovat olleet keskellä ei-mitään tänkin juhannuksen ajan. Itte olen ollut juhannuksen työn touhuissa kamera kaulassa. Kuvailin niin hienoa metsikköä ko juhannuskokkoa ja sitten makaillut kotikotona ko se tyhjänä oli. Käyty juhannussaunassa torstaina ja sen jälkeen katottu Kauhukeittiötä, joka on ollut suosikkisarjojani jo pienestä pitäen. Voittajan tiesin tosin, koska mie aika pitkään uteliaana tyttönä menin kattomaan juonipaljastukset ja muut etukäteen.


   
Perjantaina päätettiin mennä Riksun, Karlyn ja kahden muun jätkän kanssa Pihlajasaareen. Tää kokko oli ensimmäinen juhannuskokko ikinä, jonka näin livenä. Ekaks pääsiäiskokko vuonna 2007 ja sitten juhannuskokko 10 vuotta myöhemmin. Syitä miksen nähnyt kokkoa ko vasta nyt, löytyy erittäin monista seikoista. Mun äiti ei ole ikinä välittänyt juhannuksesta ja mie olin lapsuuden juhannukset aina Kroatiassa. Ko sanoin asiasta kokon kanssakatselijalle, hän oli vaan että mitä hitsiä.


Lauantain puolelle mentyä kaikki nämä vanhat kaunat kostivat mulle pahemman kerran. Menin nukkumaan vasta viiden jälkeen aamulla, koska eksyin kotimatkalla ja ajauduin ongelmiin monen eri tahon kanssa. Voisin melkeinpä sanoa, että tää kesäkuu oli kesäkuu muutaman vuoden takaa 2.0, koska tuolloinkin mulla oli vaikeuksia mutta kuitenkaan tää ei ollut niin huono kesäkuu ko viime vuonna. Onneksi.

   
Lisää kuvia juhannuksesta tulossa muutaman päivän päästä, jonka jälkeen siirrytään Suokin- ja pridekuviin. Elikkä siis, puoliksi samalla porukalla mennään ensi viikon aikana Suokkiin. Itelle tulee eka ns. kunnon reissu sinne sitten vuoden 2014, jolloin kävin siellä peräti kahdesti.


 
Voi taivas tästä tuli taas pitkä postaus...

2 kommenttia:

  1. Pitkät postaukset on just parhaita :D Ja wow miten kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.