Rock On

2017/02/28

Hyppää huipulle, helmikuu loppuu

Tänään on helmikuun viimeinen päivä. Viime viikonloppu oli erittäin kiireinen, jouduin perumaankin joitakin kaveritapaamisia tämän takia. Tosin onneksi vain yhden, koska toisessa keississä se toinen osapuoli perui tapaamisensa loukkaantumisensa takia.

Runoblogissani jo jotenkuten kerroinkin perjantain kotibileistä, samoiten Miipa omassa blogissaan. Elikkäs olin Riksulla koko illan. Miipa lähti käveleen jo tyyliin puolen tunnin jälkeen. Mie lauloin karaokea, taisin laulaa Suljettua sydäntä tms. ko eläintenpotkaisukeissi paljastui. Se potku oli nimittäin aika kova. Sitten se sama tyyppi yritti hamstrata ruokaa itelleen vaikkei edes meinannut syyä niitä ja tottakai se ärsytti muutenkin mua ja muitakin mun kavereita.


Kaikki vähänkin järkevät poistui monta tuntia ennen mua, illan myötä TV-taso meni hajalle jonkun "leikkimielisen" nyrkkeilymatsin myötä. Siinä vaiheessa mun teki jo mennä takaisin sinne mistä tulinkin, mutta ko en osannut. Sen jälkeen ko sanoin Riksulle ja pari muulle hyvästit, juoksin karkuun itku kurkussa. Menin erittäin ahdistuneena ja väsyneenä nukkumaan jo siinä vähän ennen yhtä, en jaksanut edes valoja sammuttaa koska mua ahdisti ja pelotti niin paljon. Nukuin siinä melkein yhteentoista asti. Putkeen.


Menin koneelle vähäks aikaa, mutta menin takaisin nukkumaan koska mulla oli vielä univelkaa. Heräsin kunnolla iltapäiväkahden jälkeen. Kone oli päällä, muttei kauaa koska mun ja Miipan piti ko pitikin mennä jo toisiin kotibileisiin. Se oli onneksi tyttövoittoisempi, en olisi jaksanut yhtään enempää perjantain kaltaisia riitelyiltoja. Nälkä oli kyllä tänäänkin,
Lauantai meni ko menikin odotettua paremmin. Ei tullut kinaa etupenkkipaikasta eikä kukaan poistunut silmä mustana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.