Rock On

2017/01/26

Toisen turhake on toisten kultaaWeeGee -teemalla jatketaan kuvallisessa mielessä, koska kamerani ei ole mennyt mihinkään täältä. Kohta mun pitäisi muuttaa takaisin omaan kotiin, sitten sen jälkeen ko sänky on nukkumakunnossa. Lupaan etten hajota sitä.

Tyhjensin varastoni turhanpäiväisistä vaatteista. Neljä IKEA-kassillista vaatteita uusille kantajilleen, osa kavereille, osa jonnekki pidemmälle. Kevään koittaessa aion viedä nojatuolin ja sen rahin Punaisen Ristin konttiin tms, jossa he päättävät mitä tuolille ja rahille tehdä. Ja lisää vaatteita lähtee, koska vaatekaappini on vieläkin aivan liian täynnä. Konmari on kyllä kätevä keksintö, vaikka en sitä kirjaa omistakkaa.

Mä katoin tiistaina Miipan kanssa Sing -elokuvan. Paras näkemäni elokuva aikoihin, suosittelen kaikille laulukisoja seuraaville animaatioiden ystäville (ja miksei muillekin). Sen sijaan kesällä ensi-illan saava Emoji-leffa jää kyllä näkemättä, ne mokomat tekevät angrybirdsit... ja kätyrit. Viikonloppuna menen mitä todennäköisimmin Kiinalaista uutta vuotta kuvaamaan. Siihen saakka, adiós amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.