Rock On

2016/09/24

Nyt ainakin on tullut shoppailtua


Nonii. Tää viikko on mennyt suht sekavasti. Alkuviikosta en ole mennyt kouluun. Maanantai meni mitenkä maanantait yleensä meneekin, tällä kertaa huonosti. Ja syy löytyy pään sisältä ja varpaista. En halunnut nolata itseäni enkä valittaa päänsärystä tunkkaisessa videoluokassa, joten tiistainakin jäin kotia. Olin tyytyväinen että sain rahdattua itseni pois kotoa, sillä saman päivän aikana näin Sartsan pitkästä aikaa. Visiitti tosin oli pikainen, sillä olimme molemmat armottoman väsyneitä. 
Kotiintulon jälkeen olenkin nukkunut yli tunnin päikkäreitä. Miten osaankin olla todella väsynyt, vaikka nukun tietääkseni yöni hyvin. No, ehkä mun pitäis ostaa itelle litroittain Kokista, koska mikään muu ei tunnu pitävän mua hereillä... se sotkettuna Fantaan onkin sitten vielä parempi yhdistelmä. Harmi ko sitä Mezzo Mixiä ei enää saa kaupoista, mutta onneksi sen voi tehdä ite. Menin keskiviikkona kouluun, ja ensimmäinen etappini koulutehtävästäni on vihdoin ja viimein pistetty pulkkaan.

Keskiviikon olinkin jo harvinaisen pirteä - en nukkunut päikkäreitä ja silti olin pirteä ko pukki vielä illalla. Samoin olin torstaina. Torstai oli osaltani shoppailupäivä, ostin itelleni 6 t-paitaa, 2 kuppia ja kumisaappaat. Viimeksi mainituille tulee käyttöä etenkin sitten ko marraskuu ja masentavat sadekelit koittavat... joo en odota niitä kelejä innolla. Enää puuttuisi multa toinen lipasto, pikkuhylly keittiöön, parvisänky, niittikengät, kamerajalusta ja toppahaalari. Tosin parvisängyn hankkimisessa tarviinkin sitten jo porukoiden apua... samalla tosin voisi luopua niistä turhakkeista, mihin koskin viimeksi kuukausia, ellei jopa vuosia sitten. Osa tavaroista menee Roihikaan, osa taas kierrätykseen. Niin ja viikonloppu meneekin sitten sairasvuoteella taas vaihteeksi...

Pitkästä aikaa tälläinen viikkokatsaus, miltä kuulostaa?
(ja mikä parasta, kuvat sopi ko sopikin mainiosti toisiinsa)

2 kommenttia:

  1. Ärtsyä flunssaa kyl liikkunut täällä paska kaupunnissa "Oulu". Itellä ollut jo neljä viikkoa. Kävin toki välissä koulussa paripäivää, mutta taisin sairastua sittenni uudelleen niin, mutta se oli pointtina, että siitä sairastelusta saattanee tuo väsymys johtuneen :p Kahvi on hyvvee jos jottain hereillä olloon kaipaapi se kokis ehkä kauhian terveellistä ole, mutta mikäpä se nykyjää oliskaa :P Tarmolla kohti marraskuuta, jospa einyt niin hirveenä satelisi :) Mukava viikkokatsaus lisää vain jatkossakin! :) Paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain tartunnan miltei suurimmalla todennäkösyydellä mun komppikselta. Mä en pidä kahvista, joten kokis saa luvan kelvata. Viikkokatsauksia tulee sitten kuha jaksan kantaa kameraa siellä sun täällä ja käyn paikoissa joissa saa kuvata. :'D Kiitossia, paranemisia sinnekki.

      Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.