Rock On

2016/07/23

Ei elämä aina hymyile, vaikka kesä onkin


Vaikea viikko takana. Netti lakkas toimimasta Roihikan-kämpillä, jätin lompakon Aurinkokaupan sovituskoppiin, Hertsikan-kämpille ei vieläkään ole tullut nettiä, en jaksanut siivota enkä oikein ole jaksanut tehä paljoa muutakaan. Tekisi mieli pyytää anteeksi miltei koko maailmalta olemassaoloani ja koulun alettua sitä, että mulla on opiskelupaikka. Jos ylipäätään edes menen koululle enää...

Kävin ennen vaikeuksien jälleentuloa kuvaamassa sateenkaarta ja maalaamassa valojen kanssa. Sillä aikaa, ko muut ovat jo sisällä vetelemässä iltapalaa tai nukkumassa, niin mie joko pyöräilen, valokuvailen tai teen muuta, mitä muut tekevät silloin ko mie olen sisällä joko himassa, mökillä tai ostarilla. Ja hyvästä syystä, haluan olla rauhassa niiltä sieluttomilta apinoilta.


Tänään olin kavereiden kanssa kylillä. Muina päivinä vaan shoppailin milloin UFF-ssa, milloin normikauppojen alennuksessa. Olenhan dyykannutkin, nimittäin kirjahyllyn. Tuunasin sen enemmän munnäköiseksi. En ottanut siitä kuvaa koska en muistanut silloin kamerani olemassaolopaikkaa. Kuitenkin aion esitellä sen jossain vaiheessa. Mutta en tänään.

EDIT 2017.02.23. : Suurin osa kuvista poistettu.

2 kommenttia:

  1. Wow mitkä kuvat tässä postauksessa! Makeet :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.