Rock On

2015/10/03

Valon pisaroita ja ilkeitä asioita
Tämä viikko meni osaltani vähän niin ko penkin alle. Kamuja on aina kiva nähdä ja silleen, mutta kehoni sanoo taas vaihteeksi, ettei yksinkertaisesti jaksa. Lisäksi mun exä on pommittanut mua puheluilla vaikka olen monta kertaa painannut punaista nappia ja sanonut ettei kiinnosta vastata enää sen puheluihin.
Kaikki alkoi heti maanantaina superkuun kuvailujen myötä, koska siitä ei kertakaikkiaan tullut yhtään mitään. No, kokeillaan uudelleen vuonna 2033, toivottavasti silloin ei ole pilvistä. No, mä toin sitten kaverini Jopin kotiini loppuyöksi. Katottiin MTV:tä, juotiin pirtelöt ja kuunneltiin pirtelöjen jälkeen Green Daytä, Nirvanaa ja Sonataa, kunnes olikin jo meidän aika lähteä koululle. Siitä päivästä ei tullut yhtään mitään. Onneksi se haastattelu meni kuitenkin ihan OK, ja viikolla 43 tulen olemaan Puotilan ryhmäkodissa. Menin nukkumaan liian aikaisin, ja arvatkaa minkälainen soppa siitä syntyikään...

Seuraava päivä oli huonompi ko edellinen. Ei, ei ja vielä kerran ei kiitos sille päivälle.  Mut on potkittu ulos mun ryhmästä, koska siellä oli alakoululaisia, jotka saivat mut kiroamaan ja ajattelemaan kuolemaa. Ne huusivat niin kovaa ja aiheuttivat sellasta säpinää, että se paska "tulee pilaamaan loppuviikon"... niin ja, ohjaajakin, jonka kanssa olen aika hyvissä väleissä, on huomannut, etten ollut silloin oma itseni. Mä en todellakaan ollut. Halusin silloin vain kotiin, mutten uskaltanut siinä olotilassa mennä viime kesän kokemusten jälkeen.Keskiviikko ja torstai sentään olivat parempia, molempina päivinä näin kavereita vapaa-ajalla. Keskiviikkona mun Valmentavan-kaverini Jemina tuli yllätykseni Kuvikseen. Kaikki kehuivat mun muotokuvaa. Omasta mielestäni se oli keskinkertainen. Kuviksen loputtua lähen Subway'lle ja pirtelölle ja siitä kotiin. Torstaina menin koulun jälkeen Jennille kylään ja niin ko hän sanoi omassa blogitekstissään, me otettiin valomaalauksia paluumatkalla. Mä kerron miksi; koska ulkona oli niin kylmä, ettei kertakaikkiaan jaksettu mennä ulos... koska ulkona satoi eikä siellä lämminkää ole ollut.
Perjantai meni osittain ko päin persettä, vaikka kavereiden näkeminen tavallaan vähän niinko pelasti päiväni. Alussa oltiin Jennin ja Jeltsun kanssa, ja sitten pikaisesti myös Sarden, Karon ja Sarden epäonneksi myös Lauran kanssa. Perjantaina otettiin kuvia sitten myös vähän enemmän. Kotona sitten aloin miettimään etten vaan jaksa olla kenenkään kanssa nyt viikonloppuna. Päätin, että tää viikonloppu menee täällä kotona loikoillessa, viimeistään menen ruokaostoksille tai pullojenpalautusreissulle...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.