Rock On

2015/10/11

Peto on päästetty sitten irti

Masentavaa nähdä tätä mun masennusvuodatusta uusimpana postauksena, joten tuon syysloman alun kunniaksi vähän parempaa matskua. Niin ko näätte, olen ihan hullaantunut valomaalauksiin.

Torstai oli osittain surupäivä, mutta Tyttöjen päivän etkot ja kotona popsitut mozzarellatikut pelastivat sen päivän. Tarjoilu oli Tyttöjen päivällä hyvää, ja etenkin se kollaasityöpaja, jonka Demi-lehti järjesti Tyttöjen talossa. Mutta onneksi kaverinikaan ei ollut TV-ohjelman kuvauksissa.
Perjantaipäivä oli aika... masentava, sanoisin. Onneksi kaverini soitti mulle ja pelasti mun iltapäiväni. Nähtiin sitten Forumissa ja näytin kuinka monta puhelua exä on yrittänyt pommittaa, tuloksetta. En mielelläni vaihda numeroa, vaan mä haluan poistaa sen puhelimesta mun numeron. Ei se kuitenkaan ulkoa toisten numeroita muista, hyvä jos omansa tietää. Kuitenkin mä ja mun kaverini sekä sen sydänystävä oltiin kolmiste iltamyöhään.

Lauantaina kävin Antti Tuiskun keikalla Lintsillä ja sen jälkeen jäin kuvaamaan lähimetsään. Mun kamerani kuvaa jostain ihmeen syystä varsin huonolaatuisia kuvia, vaikka järkkäreiden pitäisi tuottaa laadukkaita kuvia... en tiiä, miksi se tekee tällaista... pitäiskö mun ostaa se mikrokuituliina kameraa varten...? Mutta siis, en nähny omin silmin Anttia, mutta kuulin omin korvin ja näin kameran kautta. Lintsin lavat haistakoon paskan ko ne kääntyy ala- eikä ylämäkeen. Löysin tällaisen kuvan Siilitien metroaseman roskiksesta. Hyi. Tämä jos mikä saa kääntymään porukkaa vegaaniksi...


Syyslomaksi mulla ei ole varsinaisesti suunnitelmia, ainakaan alkuviikolle, mutta keskiviikkona meen Kuviskerhoon, perjantaina mun pitäisi nähdä luokkalaistani ja viikonloppuna meen kaverin synttäreille ja Valokarnevaaleille. No, ainakin on aikaa kalenterin tekemiselle ja lepäämiselle, sitähän mä tässä tarviinkin. Eikös vaan?


Loppuun vielä oma pärstä, vaikka valomaalauksetkin toki ihania ovat. Talviturkki on pistetty takasin päälle, koska lämpötilat ovat olleet viime päivinä sen verran alhaalla...

4 kommenttia:

 1. Hehe, ihana Antti Tuisku. Joskus pienenä fanitin sitä ihan hulluna ja nyt Vain Elämää-ohjelman myötä oon tykästynyt siihen uudestaan :D Kivoja kuvia tässä postauksessa!

  VastaaPoista
 2. Teetkö taas uutta kalenteria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, seinäkalenteria :) tulee blogiinkin jossain vaiheessa :)

   Poista

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.