Rock On

2015/08/27

Historiikkiani bloggaajana

Terveppä terve ja kirjoittelen tässä postauksessa historiastani bloggaajana. Kuulumiset tulee laajemmin viikonloppuna, ja ne tulee olemaan pizzanmakuisia :)


Elikkäs, aloitin kunnolla bloggaajana vuoden 2010 tammikuussa, eli toisinsanoen, miltei heti sen jälkeen ko vuosikymmenen kolmas numero vaihtui 0:sta 1:een. Ikää löytyi rungosta tuolloin 13, niinko kaikki varmaan tietääkin. Ekassa blogissa oli vain pari erittäin noloa postausta kuvituksina oma naama osittain blurrattuna ja päivänasut, ja sen takia se on lukkojen takana, joten osoitetta en tule sinne jakamaan. Blogin nimikään ei ollut kummoinen ja ulkoasukin on tasoltaan Kuvake.netin ja Kavereita.netin ulkoasut. Ei sillä, mä kävin niissä pöndepaikoissa tuohon aikaan.

Toisen blogin aloitin syyskuussa 2010, aika alussa sen nimi oli "Minussa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa", lainattuna Apulantaa, josta jo silloin tykkäsin, ja se oli alussa käynyt myös nimellä "Kato mitä sä teit, sä jätit vain sirpaleita..." Koska emous oli silmissäni pop silloin, niin blogin pääväri oli alussa musta. Myöhemmin vaihdoin blogin nimeksi "Se pieni raitapaitainen", pääväriksi valkoisen ja pitkään sivuvärinä oli ruskea, mutta myöhemmin ruskea vaihtui turkoosiin. Blogi oli alussa täynnä säläpostauksia ja raakoja koettelumuksia lyhyesti, valokuvat ja lifestyle-blogin perusominaisuudet tulivat siihen vasta keväällä 2011 tienoilla. Lopetin sen blogin kirjoittamisen kokonaan peruskoulun päätyttyä ja se oli pitkään lukkojen takana, mutta halutessanne voitte käydä nyt "ihastelemassa" vanhaa blogiani tästä linkistä.Tämän blogin aloitin valmentavan-aikoina, keväällä 2014, nimellä "Unelmana toinen maailma". Tää blogi on aloittanut harmaan sävyisenä, mutta myöhemmin tääkin blogi on kokenut muutoksia milloin ulkoasun, milloin blogin nimen. Tää blogi on käynyt harmaan ja nykyisen turkoosin lisäksi valkoisessa ulkoasussa. Tää blogi on suurimmaksi osaksi lifestylea, mutta tässä on myös näitä erikoispostauksia.

Näiden pääblogien lisäksi olen tehnyt ns. sivublogeja. Ykskään niistä ei oo enää toiminnassa, mutta minä mokoma en ole niitä kaikkia pistänyt lukkojen taa.

Enks ookki vähä kehittynyt niistä ajoista?
Nähään sitten viikonloppuna 19-vuotispäivien merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä. (28.6. - 14.7.2018 välisenä aikana olen reissussa, joten vastaaminen saattaa tuolloin kestää)

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.