Rock On

2013/03/24

Nokkaeläin Perry

Sitä on tullut koko päivän katsottua, tai no, niin kauan kun Finias & Ferb tuli Disney Channelilta. Tän muutaman päivän aikana ei tullut oikee mitään viisasta tehtyy. Koneella olin, tein pari videoo ja pääsiäiskortteja. Menin nukkumaan tavanomaista aikasemmin, koska väsytti ihan hirveesti. Ja tänä aamuna poltin pizzan jälleen kerran uuniin, hyvä minä. Hyvä ettei palomiehiä saatu kaveriksi.

Seuraavan kerran sitä tekstiä tulee varmaan silloin, kun oikeesti olisi jotain aiheenomaista ja kuvaannollisempaa aikaa. Nyt oli vähäsen kiirus kirjoittaa tänne, vaikka syy oli mitä mitättömin.

Siksi kirjoitan nyt vähän muutakin. Mulla meni luottamus iskääni. En luota pullanmurun vertaakaa siihen, että hän hakisi mut ajoissa. Viime maanantaina (18.3) mä myöhästyin, ja arvaa mitä potuttiko???!!? Tää viikko meni viime viikkoihin verrattuna muutenkin penkin alle. Pitäis ens viikolla saada ennakkotehtävä valmiiks, ja vajosin niin maanrakoseen, että unohdin täyttää ne lomakkeet. Mitä tehdä, kun pääsin jouduin äitin luota pois ja iskä puhuu omasuomea? Varmaan pitää hyllyttää sittenki amissuunnitelmat ja viettää välivuosi vai pilata äitin duunipäivä? Tuntuu etten jaksais tehdä yhtään mitään. Pää tyhjänä, onneks pääsen tästä paskasta eroon ens viikon jälkeen. Ehkä tän stressin ja väsymyksen takia poltin pizzankin uuniin.

Maikin kaa soffal :D

Romanttiset jutut-lista

Piirsinki tänää Nokkaeläin Perryn :D harmiku ei oo kuvaa siitä piirustuksesta, tyytykää tähä :p

Jälleen "sänky"kuvia :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko asiaa? Hyvä.
Vastaanko? Kyllä.

Mutta muista, lähetä vain sellaista palautetta jollaista sie myös mahdollisesti kestäisit.